MŰANYAG KÜLTÉRI MATRICA

Életünk szinte minden területén jelen vannak az öntapadós matricák. Egyrészt borosüveg, sörös üveg, pálinkás üveg, kézműves termékek, mézek, kozmetikumok, édességek csomagolása. Másrészt az ipari területen is számos helyen fellelhetők kötelező termék leírások, vonalkódok, sok ezernyi azonosító címke formájában

Nincs grafikusod? Bízd ránk a címke, matrica tervezést!

Bizonyára már sokan szentségeltek gyári etikett papírok használatakor, mert nem oda esik a nyomtatás, ahová én szeretném, nem olyan a gyári etikett címke felosztása, ahogy én szeretném. Sokféle matrica készítési metódus létezik, melyeknél bőven vannak technológiából adódó nehézségek, hátrányok. Ha nem biztos a dolgában, hogy Önnek mi lenne a megfelelő választás, keressen bennünket bizalommal. Készségesen segítünk megtalálni Ön számára a megfelelő címke fajtát.

4 féle paramétert érdemes megvizsgálnunk, döntés előtt:

  1. ÁR – Létezik-e az én igényeimhez illeszkedő költséghatékony eljárás? Mi van, ha NEM ezret akarok és mi van ha több ezret akarok? Mindkét kérdés nagyon fontos!
  2. FORMAI SZABADSÁG? – Mi van akkor, ha nekem nem jó a téglalap forma, mert én kört vagy teljesen szabadon választott matrica alakot szeretnék? Van rá lehetőségem egyáltalán, hogy kevés illetve sok matrica esetén se legyenek formai megkötéseim? IGEN!
  3. MENNYI A GAZDASÁGOS MENNYISÉG? – Sajnos nem minden technológia engedi meg a nem túl magas darabszámot!
  4. MILYEN A MINŐSÉG? APRÓ BETŰK IS ÉLESEK MARADNAK? HOMOGÉNEK A SZÍNEK? – Technológia válogatja ennek a kérdésnek a lehetőségét. Van olyan megoldás ahol apró betű is gyönyörű szépen olvasható, és a színek is homogének maradnak.

A műanyag kültéri matricáról bővebben:

Előnye, hogy ellenálló, erős tapadási felülettel bír, időjárási körülményeknek és enyhe fizikai hatásoknak is
ellenáll. Hátránya, hogy a technológiából eredően nem nyomtatható fotóminőségben, kisebb feliratok, ábrák esetében közelről nézve a festékpontok láthatóak (9pt betűméret alatti szöveget tartalmazó matricákhoz nem ajánlott).

A megrendeléshez küldd el a kész grafikádat, vagy igény esetén grafikusunk elkészíti neked!