MŰANYAG ALAPÚ MATRICA

Életünk szinte minden területén jelen vannak az öntapadós matricák. Egyrészt borosüveg, sörös üveg, pálinkás üveg, kézműves termékek, mézek, kozmetikumok, édességek csomagolása.
Másrészt az ipari területen is számos helyen fellelhetők kötelező termékleírások, vonalkódok, sok ezernyi azonosító címke formájában. Nincs grafikusod? Bízd ránk a címke, matrica, tábla tervezést!

Bizonyára már sokan szentségeltek gyári etikett papírok használatakor, mert nem oda esik a nyomtatás, ahová én szeretném, nem olyan a gyári etikett címke felosztása, ahogyan én szeretném.

Sokféle matrica készítési metódus létezik, melyeknél bőven vannak a technológiából adódó nehézségek, hátrányok. Ha nem biztos a dolgába, hogy Önnek mi lenne a megfelelő választás, keressen bennünket bizalommal. Készségesen segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő címke fajtát.

4 féle paramétert érdemes megvizsgálnunk, döntés előtt:

  1. ÁR – Létezik-e az én igényeimhez illeszkedő költséghatékony eljárás? Mi van, ha NEM ezret akarok és mi van ha több ezret akarok? Mindkét kérdés nagyon fontos!
  2. FORMAI SZABADSÁG? – Mi van akkor, ha nekem nem jó a téglalap forma, mert én kört vagy teljesen szabadon választott matrica alakot szeretnék? Van rá lehetőségem egyáltalán, hogy kevés illetve sok matrica esetén se legyenek formai megkötéseim? IGEN!
  3. MENNYI A GAZDASÁGOS MENNYISÉG? – Sajnos nem minden technológia engedi meg a nem túl magas darabszámot!
  4. MILYEN A MINŐSÉG? APRÓ BETŰK IS ÉLESEK MARADNAK? HOMOGÉNEK A SZÍNEK? – Technológia válogatja ennek a kérdésnek a lehetőségét. Van olyan megoldás ahol apró betű is gyönyörű szépen olvasható, és a színek is homogének maradnak.

A műanyag alapú öntapadós matricánkról bővebben:

Íves öntapadó, kis matricák készítéséhez kiváló választás. Matt vagy fényes felületű, fehér alapszínű. Előnye hogy vízálló, a matricát nem lehet eltépni, mint a papír alapút. Kiváló kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. Bármilyen alakzatban lehetséges a nyomtatása.

A megrendeléshez küldd el a kész grafikádat, vagy igény esetén grafikusunk elkészíti neked!