PAPÍR ALAPÚ MATRICA

Életünk szinte minden területén jelen vannak az öntapadós matricák. Egyrészt borosüveg, sörös üveg, pálinkás üveg, kézműves termékek, mézek, kozmetikumok, édességek csomagolása.
Másrészt az ipari területen is számos helyen fellelhetők kötelező termékleírások, vonalkódok, sok ezernyi azonosító címke formájában. Nincs grafikusod? Bízd ránk a címke, matrica tervezést!

Bizonyára már sokan szentségeltek gyári etikett papírok használatakor, mert nem oda esik a nyomtatás, ahová én szeretném, nem olyan a gyári etikett címke felosztása, ahogyan én szeretném.

Sokféle matrica készítési metódus létezik, melyeknél bőven vannak a technológiából adódó nehézségek, hátrányok. Ha nem biztos a dolgába, hogy Önnek mi lenne a megfelelő választás, keressen bennünket bizalommal. Készségesen segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő címke fajtát.

4 féle paramétert érdemes megvizsgálnunk, döntés előtt:

  1. ÁR – Létezik-e az én igényeimhez illeszkedő költséghatékony eljárás? Mi van, ha NEM ezret akarok és mi van ha több ezret akarok? Mindkét kérdés nagyon fontos!
  2. FORMAI SZABADSÁG? – Mi van akkor, ha nekem nem jó a téglalap forma, mert én kört vagy teljesen szabadon választott matrica alakot szeretnék? Van rá lehetőségem egyáltalán, hogy kevés illetve sok matrica esetén se legyenek formai megkötéseim? IGEN!
  3. MENNYI A GAZDASÁGOS MENNYISÉG? – Sajnos nem minden technológia engedi meg a nem túl magas darabszámot!
  4. MILYEN A MINŐSÉG? APRÓ BETŰK IS ÉLESEK MARADNAK? HOMOGÉNEK A SZÍNEK? – Technológia válogatja ennek a kérdésnek a lehetőségét. Van olyan megoldás ahol apró betű is gyönyörű szépen olvasható, és a színek is homogének maradnak.

A papír alapú öntapadós matricánkról bővebben:

Előnye, hogy kedvező árú, tökéletes minőségben elkészíthető. Tűéles betűk, homogén színterek jellemzik.
Hátránya, hogy papír anyagánál fogva elázhat. Itt nem arra kell gondolni, hogy víz hatására leesik, hiszen egy boros, vagy mézes üveg címkéje is ugyanilyen papírból van, mégsem ázik vagy esik le nedvesség hatására. Azt mondanám, hogy korlátozottan vízálló. Amennyiben nem kültéri használatra szánjuk a címkéket, tökéletes megoldást nyújt Önnek.

Rendelkezésre állnak speciális neon színek is! (sárga, narancs, zöld, piros)

A megrendeléshez küldd el a kész grafikádat, vagy igény esetén grafikusunk elkészíti neked!